Izvor: Informer
27.09.2023 u 19:25
0

NOLE MENJA SPORT: U ovom se oprobao pa ODUŠEVIO SVE JEDNIM UDARCEM! (FOTO)

Đoković oduševio navijače svojim golferskim umećem.

Doputovao je Novak Đoković u utorak u Rim kako bi u narednim danima učestvovao na „Ol-star“ meču u golfu koji se igra u italijanskoj prestonici. Jasno je da je srpski šampion glavna atrakcija među navijačima, a danas je na spektakularan način najavljen kao „jedan od najboljih svih vremena“.

Novak Đoković na turniru u Rimu nastupa u tandemu sa najboljim golferom planete u ovom momentu. Reč je o Kipom Popetrom, a pored njih dvojice na „Ol-star“ meču učestvuju još i Andrej Ševčenko, Geret Bejl, Karlos Sains, Viktor Kruz, Leonardo Fiorovanti i mnogi drugi.

Odavno je poznato da je Đoković talentovan za sve sportiste, a danas je to potvrdio i u golfu. Naime, srpski teniser je već na startu izveo spektakularan udarac i lopticu poslao „u zeleno“ sa udaljenosti od 260 jardi, odnosno, bezmalo 240 metara!

Da pojasnimo, „pogoditi zeleno“ u golfu znači dovesti lopticu na površinu sa dovoljno udaraca viška kako bi sebi dali šansu za pogodak. 

Izazvalo je to delirijum međuu navijačima najboljeg tenisera sveta koji su u komentarima na društvenim mrežama počeli da ga „teraju“ u golf kako bi i tamo postao najveći svih vremena.

– Spreman da obori nove rekorde, jer ih je u tenisu ostalo jako malo – napisao je jedan od „tviteraša“.

Sa druge strane, jedna od navijačica srpskog tenisera nije baš upoznat sa pravilima golfa, ali je svakako čestitala Đokoviću na dobrom udarcu.

– Ne znam baš šta to znači, ali svakako, bravo Novače – glasio je njen komentar.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter