Izvor: sportklub
27.09.2023 u 18:11
0

NEMANJA OTIŠAO NA MAGNETNU REZONANCU: Bjelica povređen, šta će biti dalje SA 35 GODIŠNJIM POVRATNIKOM?

Vest o povratku Nemanje Bjelice u Crvenu zvezdu izazvala je promenljive reakcije navijača – radost zbog velikog imena, ali i brigu zbog skorašnje istorije povreda.

Na tzv. „danu za medije“ crveno-belih u utorak, Bjelica je bio prisutan samo na timskom fotografisanju, a potom nije davao intervjue. Iz kluba je navedeno da je u pitanju povreda lista i da je 35-godišnji košarkaš otišao na magnetnu rezonancu.

„BIO JE UPORAN, NA KRAJU SAM MORALA DA PRISTANEM“: MARIJA ŠARAPOVA OTKRILA njenu i NOLETOVU TAJNU! (FOTO, VIDEO)

Zvezda i Bjelica imaju otvoreni ugovor upravo zbog fizičkih problema srpskog košarkaša, koji je prošle sezone za Fener odigrao samo sedam mečeva u Evroligi.

Zato su se crveno-beli i dvoumili oko njegovog dovođenja, a sada su i Bjelica i Zvezda na raskrsnici u odnosu – videćemo da li će u narednih mesec dana krilni centar uspeti da dokaže da je i dalje evroligaški nivo i da je spreman ili će crveno-beli potencijalno potražiti drugo pojačanje. Bilo je i spekulacija da klub i igrač nisu isto videli njegovu ulogu pri dolasku, tačnije da je trener Duško Ivanović pre potpisivanja ugovora želeo da se uveri u to kakvo je stanje igrača sa kojim je svojevremeno sarađivao u Vitoriji.

Bjelica je već nastupao za Zvezdu u periodu od 2008. do 2010. godine, a potom je igrao za Baskoniju, Fenerbahče, Minesotu, Sakramento i Golden Stejt, sa kojim je osvojio NBA prsten.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter