Izvor: SK
25.05.2024 u 21:36
0

Dim i baloni za titulu: Šou Olajinke na ispraćaju Dragovića

Nije Zvezda izašla iz pobedničkog ritma ni u nebitnoj poslednjoj utakmici u sezoni, savladala je uoči dodele pehara Čukarički (4:1) i zaključila šampionsku trku sa 18 bodova više od Partizana.

Izveli su treneri timove sa dosta mladih igrača, a šou na Zvezdinoj fešti „ukrao“ je iskusni Olajinka. Nigerijac je postigao dva gola i režirao preokret protiv gostiju sa Banovog brda koji su na kratko probudili evropsku nadu.

u treneri timove sa dosta mladih igrača, a šou na Zvezdinoj fešti „ukrao“ je iskusni Olajinka. Nigerijac je postigao dva gola i režirao preokret protiv gostiju sa Banovog brda koji su na kratko probudili evropsku nadu.

Strelci su bili Điga i Kraso, a reprezentativac Obale Slonovače je pokazao majstorijom da ima velike mogućnosti, ali pokazao je samo delić repertoara tokom sezone.

Ispostavilo se da Marakana nije teren za „vađenje“ čak ni u slavljeničkom danu, ali i da su „brđani“ napravili podvig ne bi ništa vredelo jer je Vojvodina savladala Mladost.

Crvena zvezda – Čukarički 4:1 (1:1)

Strelci: 0:1 – Rogan u 17, 1:1 – Olajinka u 32, 2:1 – Olajinka u 55, 3:1 – Điga u 80, 4:1 – Kraso u 90. minutu. Sudija: Jelena Cvetković (Leskovac). Gledalaca: 32.000.

CRVENA ZVEZDA: Glazer – Mimović, Điga, Dragović (od 59. Milunović), Radojević (od 59. Nedeljković) –  Kanga, Knežević (od 78. Stamenić) – Šljivić (od 82. N. Mituljikić), Katai, Olajinka – Sremčević (od 59. Kraso).

ČUKARIČKI: Kaličanin – Stanković, L. Subotić, Serafimović, Rogan (od 72. Đorđević) – Sisoko, Milojević (od 46. U. Miladinović) – Nikčević, Kovač (od 83. Prokopijević), Ergelaš (od 83. Stojanović) – Melo (od 56. Melo).

Utakmica je počela u lepoj atsmoferi, povodom proslave duple krune ka nebu je poletelo oko 30.000 crvenih i belih balona.

Po završetku meča proslava je nastavljena dodelom pehara, a potom je planiran odlazak navijača i igrača do Kalemegdana.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter