Izvor: NOVA SPORT
25.05.2024 u 21:06
0

Marakana se poklonila Dragoviću, emotivan oproštaj navijača Zvezde od kapitena VIDEO

Aleksandar Dragović, štoper Crvene zvezde, oprostio se od navijača i Marakane u 59. minutu meča 37. kola Superlige Srbije i to na emotivan način. Naime, Dragovićevoj eri u crveno-belom dresu došao je kraj, posle tri godine u kojima je osvojio sve. Trener Vladan Milojević izveo ga je iz igre u meču protiv Čukaričkog u 59. minutu, a onda je usledila veoma emotivna scena.

Marakana je ustala na noge i poklonila se kapitenu koji je u dresu Zvezde odigrao 136 utakmica.

Sa severne tribine se čulo „Delije, ajmo svi u glas, Aleksandar Dragović jedan je od nas…“.

„Pre svega, hteo bih da se zahvalim klubu za divnu saradnju u protekle tri godine. Zvezda je oduvek moj san. I hvala upravi za ostvarenje istog. Malo je reći da su mi ove godine donele radost. Jedna i najveća radost je što mom sinu s ponosom mogu reći da mu je otac igrao za Crvenu zvezdu. Zvezda uvek ostaje u mom srcu. Ostaje mi još jedna želja, a to je da Marakana sutra bude puna i da ceo Beograd čuje ko su Delije. Vaš Drago“, rekao je Dragović u oproštajnoj poruci.

Pogledajte emotivne scene na Marakani u video snimku ispod teksta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter