Izvor: happybsc
27.09.2023 u 19:52
0

SELE SE SA SAN SIRA: Milan najavio odlazak sa čuvenog stadiona, i izgradnju novog velelepnog hrama fudbala

Italijanski fudbalski klub Milan saopštio je da namerava selidbu sa legendarnog San Sira, koji deli sa gradskim rivalom Interom.

„Stambeno pitanje“ milanksih velikana već godinama je aktuelno pitanje za čelnike tih klubova. Dosad su i Milan i Inter izrazili želju da izgrade sopstveni stadion, ali dosad je sve samo na rečima ostalo.

NOLE MENJA SPORT: U ovom se oprobao pa ODUŠEVIO SVE JEDNIM UDARCEM! (FOTO)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Grazia Tomaselli (@gt_graziat)

U avgustu je gradska komisija odlučila da zbog kulturnog značaja nije moguće srušiti San Siro i na toj lokaciji izgraditi novi stadion, pa će klubovi morati da potraže novu lokaciju u slučaju preseljenja.

Milan je u sredu zvanično saopštio za želi da svoje mečeve u budućnosti igra na jugu grada, gde bi nikao novi stadion. Crveno-crni su na San Siru još od 1926, ali on nije modernizovan od 1990. godine.

Planirano je da kapacitet novog stadiona Milana bude 70.000 mesta, a trofejni klub je predao inicijalni predlog Savetu grada Milana, tačnije odseku za naselje San Donato.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter