Izvor: 24 Sedam.rs
12.10.2023 u 17:20
0

NOLE OTKRIO KOJI SU MU PLANOVI do kraja ove sezone

Srpski teniser završava pripreme za poslednja tri turnira u sezoni

Novak Đoković otkrio je koji su mi ciljevi do kraja sezone i šta mu je prioritet, napominjući da želi sa Srbijom da osvoji Dejvis kup.

Tanjug

– U toku je završni deo priprema za kraj sezone. Preostala su još tri turnira na kojim ću učestvovati, Bersi u Parizu, Završni Masters u Torini u finalni turnir u Dejvis kupu. Radujem se predstojećim izazovima i dalje sam u trci za broj 1 na svetu u borbi sa Alakarazom. Imam još nekoliko nedelja, dovoljno da spremim svoje telo i da ga dovedem u voljenu formu. Verovatno će ova pauza uticati na formu na Mastersu u Parizu, ali očekivanja i amabicije su najveće, ranijih godina sam imao dosta uspeha u Bersiju, ništa manje ne očekujem i ove godine. Najveća želja mi jeda osvoji Dejvis kup, a posle toga da godinu završim na mestu broj 1 na svetu – istakao je Đoković.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter