Izvor: HAPPY BSC PORTAL
17.11.2023 u 08:43
0

NOVAKA POSLUŽILA SREĆA: Siner savladao Runea i poslao Đokovića u polufinale turnira u Torinu

Italijan uživa da igra pred zemljacima

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković plasirao se u polufinale Završnog mastersa u Torinu.

Italijan Janik Siner pobedio je Holgera Runea iz Danske rezultatom 2:1 (6:2, 5:7, 6:4), u poslednjem meču „Zelene grupe“ i tako omogućio srpskom teniseru da se plasira među četiri najbolja na turniru koji se igra u Torinu.

ĐOKOVIĆ ODUVAO HURKAČA U TREĆEM SETU: Novak pobedio i sada čeka rasplet drugog meča u grupi (FOTO)

Četvrti teniser sveta, govorio je o pobedi nad Holgerom Runeom i plasmanu u polufinale.

– Malo sam osetio bol u leđima u drugom setu, kao neki klik posle jednog pokreta, ali prošlo je, sve je u redu sa telom. Bilo mi je važno da se resetujem posle pobede nad Novakom, da se borim od starta, jer dosad nisam pobedio Holgera. Od drugog seta je servirao mnogo bolje, ovo je pozitivna pobeda – rekao je Siner.

Tanjug/(AP Photo/Wilfredo Lee

Prvi put u karijeri je ostvario pobede protiv Đokovića i Runea. Tako je stigao i do polufinala u Torinu, a uživao je još jednom igrajući pred zemljacima.

– Poseban osećaj, privilegija. Malo više pritiska, ali pozitivnog pritiska. Volim da sam u takvoj situaciji i mislim da sam se dosad dobro nosio sa svime. Publika mi daje mnogo snage, pogotovo kad se pomalo mučim na terenu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter