Izvor: BSC Happy-Informer
05.03.2024 u 13:08
0

NOVAKOV DVOJNIK NAPRAVIO OPŠTU POMETNJU: Navijači zbunjeni u neverici, evo i ZAŠTO (FOTO)

Dvojnik Novaka Đokovića je čuveni holivudski producent Majkl Engler.

Nedavno je viđen na jednoj proslavi, pa je njegova fotografija ekspresno opet postala viralna na društvenim mrežama. Fanovi prvog tenisera sveta pomislili su da je Novak Đoković, pošto zaista podseća na njega.

Nole je pre nekoliko dana u Los Anđelesu gledao meč Denvera i Lejkersa, a nosio je naočare, kao i pomenuti producent, što je posebno zbunilo teniske navijače.

Engler je planetarno popularan, poput najboljeg tenisera sveta. Bio producent nekoliko veoma popularnih serija, među kojima su: „Imperija“, „Nešvil“, „Dedvud“, „Seks i grad“, “Šest stopa pod zemljom”, “Moj takozvani život”, “30 Rock”, “Dedvud”…  Imao je nekoliko nominacija za Emi nagradu. Ko zna, možda jednog daan angažuje i prvog tenisera sveta, kada Nole ode u penziju.

Šta vi mislite, da li Engler liči na Noleta?

Na društvenim mrežama  navijači su u neverici:“Bože, izgledaju isto“, „Ovo su dve osobe“ , „Kažu da postoji sedam ljudi na svetu koji liče na nas. Prvo sam mislio da je fotka napravljena veštačkom inteligencijom, kako bi Nole izgledao starije, a onda sam shvatio da je to druga osoba“, komentarišu teniski navijači na društvenoj mreži „X“.

Mogi su nekoliko puta pogledali fotografiju producenta ne bi li se uverili da nije optička varka ili fotomontaža. Neki u šali kažu da će Nole za 20-ak godina izgledat upravio poput holivudskog producenta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter