Izvor: NOVA SPORT
17.11.2023 u 18:53
0

NOVINARKA SRAMNO NAVIJALA PROTIV NOVAKA: Dobila brutalan odgovor, pitala se zašto Siner nije pustio Runea

Srpski teniser će se boriti za novi trofej i tako će imati priliku da utiša sve kritičare još jednom.

Novak Đoković se uz pomoć Janika Sinera plasirao u polufinale Završnog mastersa, pošto je Italijan trijumfom protiv Holgera Runea (6:2, 5:7, 6:4) obezbedio srpskom teniseru drugo mesto.

 

Posle meča, nastao je skandal na televiziji u uključenju „Amazona“ zbog komentara novinarke Ketrin Vitaker iz Velike Britanije.

Vitaker imala je zanimljivo mišljenje o Đokoviću i njegovoj situaciji da zavisi od Sinera, a na sve to je imao odgovor njen sagovornik, bivši teniser Greg Rusedski.

„Kladim se da je Novak sada odahnuo jer je ova pobeda bila važnija za njega, nego za Sinera. Postoje igrači koji se ne bi borili kao on i najbolji igrač na svetu bi ispao“, rekla je Vitaker, dok je Rudeski ekspresno odgovorio: „Pa, svi veliki igrači samo žele da pobeđuju, bez obzira na sve“, rekao je Rusedski.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter