Izvor: BIZLIFE/BETA
17.11.2023 u 19:34
0

Izraelski klubovi igraće evropske utakmice u Srbiji

Izraelski fudbalski klubovi Makabi Haifa i Makabi Tel Aviv preostale domaće utakmice u grupnoj fazi evropskih takmičenja igraće u Srbiji, saopštila je Evropska fudbalska unija (UEFA).

UEFA je donela odluku da Izrael ne može biti domaćin utakmica u međunarodnim takmičenjima „zbog trenutne bezbedonosne situacije“, i sukoba Izraela i Hamasa koji je u toku.

Muška i ženska reprezentacija Izraela odabrale su da igraju domaće utakmice u Felčutu u Mađarskoj.Makabi iz Haife će 30. novembra na stadionu Crvene zvezde ugostiti Ren, u meču petog kola Lige Evropa.

EVO KO KOLIKO ZARAĐUJE U NBA: Na ovim mestima po zaradi se nalaze Jokić i Dončić, a ko je najplaćeniji

Makabi iz Tel Aviva će svoje dve predstojeće domaće utakmice odigrati na stadionu TSC u Bačkoj Topoli, protiv Zorje i Genta.

Pre fudbalskih klubova, i košarkaški klub Makabi je izabrao Beograd i domaće mečeve u Evroligi igra u srpskoj prestonici.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter