Izvor: Alo.rs
21.08.2023 u 18:54
0

OGLASILA SE ZVEZDA: Evo koliko će koštati i kada će biti puštene sezonske karte za košarku

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je da će 4. septembra početi prodaju sezonskih ulaznica za takmičarsku sezonu 2023/2024. Kako se navodi, prodaja će se vršiti do početka sezone i prve utakmice u Areni koju Zvezda igra 5. oktobra protiv ASVEL-a.

– Klub je ove sezone formirao vrlo povoljne cene sezonskih ulaznica, koje su prilagođene svačijm mogučnostima i džepu, a cene sezonskih koje će klub objaviti u narednih 48 sati kreću se od 11 hiljada dinara za sve utakmice crveno-belih koje će igrati u Evroligi, ABA ligi i Superligi Srbije“, stoji u saopštenju crveno-belih – i nastavlja se:

– Klub je kao i svake sezone pripremio brojne pogodnosti za sve kupce sezonskih karata, počev od mogućnosti da svaki vlasnik sezonske karte iz prošle sezone, osim popusta i uključenog članstva, može da ostvari popust za još jednu sezonsku kartu za takmičarsku sezonu 2023-2024 – navodi Crvena zvezda na svom sajtu i društvenim mrežama.

NOVA GLAVOBOLJA ZA SELEKTORA: Još jedan igrač otpao sa spiska, ima li kraja mukama?
„Klub je ove sezone formirao vrlo povoljne cene sezonskih ulaznica, koje su prilagođene svačijm mogučnostima i džepu, a cene sezonskih koje će klub objaviti u narednih 48 sati kreću se od 11 hiljada dinara za sve utakmice crveno-belih koje će igrati u Evroligi, ABA ligi i Superligi Srbije“, stoji u saopštenju crveno-belih i nastavlja se: „Klub je kao i svake sezone pripremio brojne pogodnosti za sve kupce sezonskih karata, počev od mogućnosti da svaki vlasnik sezonske karte iz prošle sezone, osim popusta i uključenog članstva, može da ostvari popust za još jednu sezonsku kartu za takmičarsku sezonu 2023-2024“, navodi Crvena zvezda na svom sajtu i društvenim mrežama.

U saopštenju kluba navodi se još:

– Sezonske karte za takmičarsku 2023/24 podsetiće na veliki jubilej – 50 godina od osvajanja prvog međunarodnog trofeja jednog kluba na prostorima bivše SFRJ i u regionu, a to je Kup Kupova koji je KK Crvena zvezda osvojio 1974 .godine i to kroz „retro“ dresove koji će krasiti svaku sezonsku kartu za narednu sezonu. Takođe, KK Crvena zvezda Meridianbet pustiće u prodaju ograničen kontigent sezonskih karata, dok će se nakon 05.10.2023. godine dnevne karte za utakmice našeg kluba prodavati po značajno višim cenama od onih koje su određene za sezonske ulaznice – ističe Crvena zvezda.

KK Crvena zvezda će u novoj takmičarskoj sezoni odigrati najmanje 17 utakmica u Evroligi, 13 u ABA ligi, kao i završnicu Superlige Srbije! Sezonska ulaznica važiće za sve utakmice svih takmičenja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter