Izvor: Alo.rs
15.10.2023 u 09:02
0

OGLASIO SE OBRADOVIĆ NAKON POBEDE PARTIZANA: „Počeli smo neodgovorno“

Crno-beli posle preokreta savladali Cibonu.

Košarkaši Partizana savladali su Cibonu sa 96:67 u okviru trećeg kola Admiral Bet ABA lige.

– Počeli smo neodgovorno, ali je ulazak na parket Pantera i Nanelija preokrenuo je tok meča. Zahvalio sam se, oni su ti koji su uneli pozitivnu energiju. Najvažnija je pristojna minutaža, niko nije bio previše vremena na parketu. Statistički, Balša preko 20, svi ostali ispod i Ognjen, koji je imao problema pred prošlu utakmicu, pa nije ni bio sa ekipom u hali u Vilerbanu. Cibona je odigrala dobro prvo poluvreme, a mi prilično dobro drugo – rekao je Obradović posle meča.

PARTIZAN POBEDIO CIBONU: Crno beli totalno druga ekipa u drugom poluveremenu, KOPRIVICA NAPRAVIO ČAK 6 zakucavanja

Cibona kao klub preživljava najteže trenutke u istoriji, situacija među „cibosima“ je vrlo teška, a trener Partizana im je poželeo da što pre prevaziđu ono što im se dešava.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter