Izvor: tanjug
05.08.2022 u 20:42
0

ČUVENI ATLETIČAR DRAGUTIN TOPIĆ BESAN: „Prešli smo 10.000 km da bi nam u hotelu otrovali skoro svu decu“

Proslavljeni srpski atletičar Dragutin Topić otkrio je danas da su srpski takmičari na Svetskom juniorskom atletskom prvenstvu u kolumbijskom Kaliju otrovani hranom u hotelu.

SRBIJA NOĆAS NEĆE SPAVATI: Evo kada Ivana skače za zlato!

Topić se u Kolumbiji nalazi sa ćerkom Angelinom koja je noćas izborila plasman u finale u skoku uvis.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Prešli smo 10.000 km da bi nam u hotelu otrovali skoro svu decu. Besana noć je iza nas, Pop**deo sam (izvinjavam se na rečniku ali to je deskripcija svih mojih trenutnih osećanja) i ne znam šta bih vam više rekao! Teodora (Teodora Boberić, takmičarka Srbije u troskoku i u skoku udalj) se borila, ali povraćanje i bolovi u stomaku su je učinili bespomoćnom. Glavu gore mala, volim te kao ćerku i poštujem te do neba – napisao je Dragutin Topić na Fejsbuku.

Njegova ćerka Angleina Topić sutra uveče (22.35) boriće se za medalju u finalu skoka uvis zajedno sa još jednom srpskom takmičarkom Zoranom Rokavec, koja je takođe u prvom skoku obezbedila plasman u finale.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter