Izvor: Kurir.rs
07.08.2022 u 09:14
0

„MRZIM PATETIKU, ALI…“ Čuveni Dragutin Topić ponosan na ćerku Angelinu, bronzana medalja kao vrsni ORDEN nakon skandala!

Dragutin Topić, otac i trener naše mlade atletičarke Angeline Topić, ponosan na ćerku koja je uprkos svim problemima ostvarila veliki uspeh na Svetskom prvenstvu.

ČUVENI ATLETIČAR DRAGUTIN TOPIĆ BESAN: „Prešli smo 10.000 km da bi nam u hotelu otrovali skoro svu decu“

Srpska atletičarka Angelina Topić osvojila je bronzanu medalju u skoku uvis na Svetskom prvenstvu za takmičare do 20 godina u kolumbijskom gradu Kali.

Topić je osvojila bronzu pošto je preskočila metar i 93 centimetra.

Dragutin Topić je na društvenim mrežama podelio Angelininu fotografiju i napisao jednu izuzetno emotivnu poruku.

– Mrzim patetiku i ono bronza zlatnog sjaja, ali ovaj put to stvarno i jeste tako. Posle jučerašnjih muka ovo je neverovatno. Jer si ti neverovatna – napisao je ponosni otac Dragutin.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Podsetimo, pre finala dogodio se veliki skandal. Topić je otkrio da su srpske atletičarke otrovane hranom u hotelu. Teodora Boberić zbog toga nije mogla da se takmiči, a pod velikim znakom pitanja bio je i nastup najveće nade srpske atletike u finalu. Ipak, Angelina je uložila poslednje atome snage i napravila čudo.

Zlatnu medalju osvojila je Estonka Karmen Brus sa 1,95 metara, a srebrnu Holandjanka Brit Virman sa 1,93 metra, ali iz manje pokušaja od Topić.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter