Izvor: Tanjug
16.08.2020 u 22:22
0

FINALE KUPA: Arsović osvojila zlato u trostavu!

Strelkinja Partizana Andrea Arsović osvojila je danas zlatnu medalju u finalu Kupa Streljačkog saveza Srbije malokalibarskim oružjem u trostavu.

OVO MORATE ZNATI

VIJORE SE ZASTAVE, PESMA SE ORI: Krenule auto-litije širom Crne Gore, POLICIJA UZALUD BRANI (GALERIJA)

PRIŠTINSKI MEDIJI: Milo Đukanović bi mogao da bude svedok Tačijeve odbrane u Hagu!

POTRESNO! Silovali pa UBILI devojčicu (13): Policija pronašla TELO u polju, otac otkrio JEZIVE detalje (VIDEO)

UMRO JE JEDAN OD NAŠIH NAJBOLJIH RUKOMETAŠA IKADA: Sve se desilo pre skoro dva meseca, a sada je OBJAVLJENO!

Drugog, poslednjeg dana finalnog turnira održanog na Carevoj ćupriji u Beogradu, održano je takmičenje u trostavu za žene, saopštio je Streljački savez.

Arsović je pobedila rezultatom od 459 krugova, druga je bila Ivana Marić iz kluba Policajac sa 452,7 krugova, dok je treće mesto zauzela strelkinja ekipe Novi Sad 1790 Marija Kolarević sa 441,7 krugova.

Arsović je bila najbolja i u kvalifikacijama sa 1.165 krugova, zajedno sa Ivanom Anđušić-Maksimović iz Akademije Maksimović, koja je ostvarila isti rezultat.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter