Izvor: Mondo.rs
03.05.2023 u 07:47
0

HOROR! VOZAČ FORMULE 1 UMALO PREGAZIO DESETINE LJUDI: Nezapamćena scena, kako je MOGUĆE da se ovo dogodilo!?

Zbog scene iz "boksa" Estebana Okona svi su se zaledili, a Formula 1 još jednom je imala ogroman bezbednosni propust.

Dok se Formula 1 trudi da bude „što spektakularnija“, čini se da je bezbednost zanemarena i od početka sezone imali smo više incidenata u kojima je srećom izbegnuta tragedija. Poslednji u nizu dogodilo se na Velikoj nagradi Azerbejdžana gde je bukvalno zamalo došlo do gaženja desetina ljudi zbog propusta organizatora, pa čini se da o tome pre svega moraju da rasprave umesto da se zamaraju „sprint trkama“ i sličnim stvarima, životi su daleko važniji.

O čemu se radi? Esteban Okon iz Alpine je odlazeći u pit-stop naleteo na desetine foto-reportera koji su zakrčili ulazak u „boks“, tako da je morao dodatno da uspori kako nikoga od njih ne bi pregazio. Jasno je da je to poremetilo njegov odlazak na promenu guma i izgubio je dragoceno vreme, a sve zato što su organizatori napravili veliki presedan.

Foto-reporteri su okrenuti leđima potpuno ignorisali da iza njih stiže Esteban Okon, a srećom Francuz je bio pribran i na vreme je zakočio, tako da nikoga nije udario, što bi bilo ravno katastrofi. Opet, ne i njegovom greškom pošto nikako nije smelo da se dogodi da zakrče put bolidu Formule 1.

Inače, Serhio Perez je trijumfovao na ulicama Bakua ispred klupskog kolege Maksa Ferstapena, tako da deluje da ćemo ove sezone gledati dvoboj dvojice vozača Red Bula za šampionski naslov. Treći kroz cilj prošao je Šarl Lekler (Ferari), a potom slede Fernando Alonso (Aston Martin), Karlos Sainc (Ferari), Luis Hamilton (Mercedes), Lens Strol (Aston Martin), Džordž Rasel (Mercedes), Lando Noris (Meklaren), Juki Cunoda (Alfa Tauri).

ČESTITKE! DUPLA POBEDA Nemanje Milovanovića na stazi Hungaroringa!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter