Izvor: Happy BSC
16.09.2021 u 22:49
0

MMA BORAC DUŠAN DŽAKIĆ U EMISIJI „STO PITANJA“: Uspeo sam u ovom sportu, jer sam ga svim srcem i voleo!

U emisiji „Sto pitanja“ gost je bio Dušan Džakić MMa borac.

On je govorio o svom odrastanju i zašto se baš odlučio za ovaj sport.

PROČITAJTE JOŠŠtark arena: Minut ćutanja za preminulog legendarnog trenera Dudu Ivkovića

–  Jako mnogo glumaca i sportista se tetovira. Ljudi koji drže do sebe ne bi trebali da na taj način uništavaju svoje telo.

– Bio sam uspešan u sportu kojim sam se bavio. Probudila mi se želja da tražim veći smisao, jer sve sam izgustirao. Poenta života je mnogo bliža smirenju i ljubavi nego nekim drugim stvarima.

PROČITAJTE JOŠDR BRANIMIR NESTOROVIĆ U EMISIJI“ NA PRAVOM MESTU“: Vakcinacija je preventivna zaštita!

-Kao dete nisam imao dovoljno samopouzdanja, pa su me kao malog poslali na karate. Tu sam se malo oslobodio i na kraju sam prešao i na borilačke sportove. Dosta to utiče da se izgradi samopouzdanje karakter i disciplina.

– Psihički morate biti jaki ima tu mnogo razočarenja, očajanja. Vrlo se često dešava u profesionalnom sportu da morate da znate kako da balansirate među ljudima i da pristanete na neki kompomis gde nećete uništiti svoj obraz i čast.

– Borio sam se, jer sam svim srcem voleo ovaj sport- istakao je Dušan Džakić MMa borac.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter