Izvor: Alo.rs
12.07.2023 u 07:25
0

PRIJEM ZA ŠAMPIONE Kragujevac ponosan na Divlje veprove

Šumadinci se vratili na tron i preuzeli od Vukova primat u broju titula

U Finalu Prve lige Srbije u američkom fudbalu Divlji veprovi iz Kragujevca su na stadionu Sportskog centra „Pampas“ u Donjoj Trnavi savladali Vukove iz Beograda sa 48:7.

RUKOMETAŠI VOJVODINE u grupnoj fazi EHF Lige Evrope

To je bio povod da Predrag Stevović, član Gradskog veća za sport, organizuje svečani prijem za članove ove ekipe, koja se vratila na tron i od Beograđana preuzela primat, jer sad ima 10 titula, jednu više od najljućeg rivala.

– Ovo je najbolji način da proslavimo 20 godina postojanja. Prvo smo osvojili evropsko takmičenje CEFL kup, potom i domaću ligu ubedljivim rezultatom i time stavili krunu na naš dosadašnji rad. Imali smo teških utakmica u ovoj sezoni, ali smo je uspešno završili što pokazuje da smo još čvršća i bolja ekipa jer imamo mnogo mladih igrača, uz nekoliko starijih, pa smo u takvoj kombinaciji ostvarili odlične rezultate – istakao je Marko Vujanac, predsednik kluba Divlji veprovi.

Predrag Stevović je naglasio da je Kragujevac grad sporta i da Kragujevčani s ponosom gledaju na sportski kolektiv koji je ispunio misiju osvajanjem još jednog šampionskog prstena, što grad na Lepenici stavlja na sportsku mapu Srbije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter