Izvor: Tanjug
21.07.2022 u 18:23
0

„SA ŠUMAHEROM GLEDAM FORMULU 1“ Bivši šef Ferarija otkrio retke informacije o sedmostrukom svetskom prvaku!

Bivši šef Ferarija Žan Tod izjavio je da zajedno sa sedmostrukim svetskim prvakom Mihaelom Šumaherom na televiziji prati trke u šampionatu Formule 1, prenosi nemački RTL.

On je reagovao na tvrdnje bivšeg Šumaherovog agenta Vilija Vebera, koji je optužio porodicu legendarnog vozača F1 da ne govori istinu kada je u pitanju njegovo trenutno stanje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Meni Mihael ne nedostaje, ja ga stalno viđam. Istina je da gledamo zajedno trke.

Međutim, nedostaju mi stvari koje smo nekada radili zajedno“, rekao je Tod, koji nije želeo da otkriva više informacija.

„ŠUMAHEROVA PORODICA LAŽE VEĆ 9 GODINA“ Još se nadam pozivu: „Vili, siđi ovamo, imamo mnogo toga da pričamo“

Šumaher (53) je 29. decembra 2013. godine doživeo tešku povredu glave na skijanju u Francuskoj. On je odmah prebačen u bolnicu u Grenoblu gde je hitno operisan, a zatim je šest meseci proveo u komi. Njegov oporavak je potom nastavljen u Lozani, pre nego što je u septembru 2014. prebačen na kućno lečenje u švajcarskom Glandu. Pravih informacija o njegovom stanju i dalje nema, pošto se njegova porodica retko oglašava.

Šumaher je sedam puta bio šampion u F1, a ostvario je 91. pobedu u ovom takmičenju. Vozio je za ekipe Džordana, Benetona, Ferarija i Mercedesa. Poslednju trku u F1 vozio je u novembru 2012. za Veliku nagradu Brazila.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter