Izvor: TANJUG
23.10.2022 u 14:34
0

SVETSKO PRVENSTVO ZNAČAJNA PROMOCIJA SRBIJE U SVETU: Rvački spektakl u Beogradu

Šampionat sveta u Beogradu, organizacija takmičenja i predstavljanje naše zemlje bila je izuzetna, kao i kompletna promocija i medijska zastupljenost u čitavom svetu, saopšteno je iz Rvačkog saveza Srbije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

-Rvački spektakl prenosilo je 26 nacionalnih TV stanica širom sveta, a ogromno praćenje mečeva bilo je zastupljeno i putem onlajn medija. Veliki broj domaćih i stranih medija svakodnevno je izveštavao o dešavanjima. Glavni grad je tokom Svetskog prvenstva obezbedio preko 14.000 noćenja, a Beograd se još jednom pokazao kao izuzetan domaćin- navodi se posle sednice Upravnog odbora.

Posebno je istaknuta pomoć Vlade Republike Srbije i predsednika Aleksandra Vučića, koji su omogućili da srpski rvački svetski šamponi dobiju adekvatnu novčanu nagradu za postignute uspehe na Svetskom prvenstvu.

-Kruna rada Rvačkog saveza Srbije je definitivno bilo Svetsko prvenstvo i to nam je motiv da radimo još bolje i više kako bismo nastavili da stvaramo istorijske rezultate, promovisali ovaj fantastičan sport i našu zemlju u najlepšem svetlu. Iskreno bih želeo da se zahvalim Vladi Republike Srbije, Ministarstvu omladine i sporta, Ministarstvu unutrašnjih poslova i gradu Beogradu na podršci i saradnji. Takođe, iz svih delova sveta stižu pohvale za perfektnu organizaciju, kao i za uspehe naših rvača, a tome je doprinela i najveća medijska pažnja koju smo do sada imali. Sada nam je cilj da nastavimo da održavamo kvalitet rada, otvaramo rvačke klubove po Srbiji i širimo rvačke potencijale- izjavio je predsednik Rvačkog saveza Srbije Željko Trajković.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter