Izvor: Tanjug
19.12.2021 u 16:26
0

TANASKOVIĆ: Uspešna godina za školski sport u Srbiji

U Bedogradu održan i kongres Evropske federacije.

Godina na izmaku bila je uspešna za školski sport u Srbiji, a dobili smo odlične ocene za organizaciju Školarijade i Svetskog prvenstva u rukometu, izjavio je predsednik Saveza za školski sport Željko Tanasković. 

 – Imamo tim vrednih koordinatora i profesora i kada je to tako, uz sjajne sportske objekte koje Beograd ima, onda je zaista lako ispuniti sve traženo. Idemo dalje, planova je puno, a uz pridržavanje svih epidemioloških mera oko korona virusa, u novembru i decembru uspešno završavamo i naša državna prvenstva – poručio je Tanasković, koji je nedavno reizabran na funkciju predsednika Saveza za školski sport Srbije.

On je ukazao da je korona poremetila mnogo toga i ove godine nije održano nijedno Evropsko prvenstvo u konkurenciji učenika osnovnih škola. U Beogradu je održan i Kongres Evropske federacije školskog sporta, na čijem je Tanasković čelu od marta 2020. godine.

 – Ipak, iskoristili smo velika svetska okupljanja dece u Beogradu, da dogovorimo dalje planove i nadamo se da od proleća 2022. počinju i Evropska prvenstva za osnovce u nekoliko sportova. Naravno na njima će biti i predstavnici Srbije – rekao je Tanasković.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter