Izvor: Kurir.rs
18.04.2023 u 10:36
0

ZASTRAŠUJUĆA VEST: Rukometašica pronađena mrtva ispred svoje zgrade!

Viktorija Divak, ruska rukometašica i članica ekipe Astrahanočka, pronađena je mrtva ispred svoje zgrade.

Ruski mediji navode da je telo nesrećne rukometašice pronađeno u blizini zgrade u kojoj je živela. Navodno je pala sa prozora na osmom spratu i od zadobijenih povreda prilikom pada preminula je na licu mesta.

Detalji ove jezive tragedije još uvek nisu poznati. Policija je pokrenula istragu, a za sada nema indicija da je izvršila samoubistvo, već smatraju da je u pitanju nesrećan slučaj.

„Svi smo u šoku. Niko ne razume šta je moglo da se desi. Još u 11 časova podelila je sa prijateljima fotografije kako je sebi kupila novu mačku. A u 14 časova bila je mrtva. Niko ne razume šta se dešavalo između 11-13 časova. Ovo je prava katastrofa“, rekao je Aleksej Aleksejev, trener kluba za koji je nastupala mlada 29-godišnja rukometašica.

Drama srpskog rukometaša, POKUŠALI DA GA UBIJU ZA VASKRS
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter