Izvor: Alo.rs
03.10.2023 u 13:01
0

OVO ĆE IĆI ZVEZDI U PRILOG: Neočekivana i nesvakidašnja odluka Asvela

Košarkaši Crvene zvezde u četvrtak od 19 časova dočekuju Asvel.

Ovo će biti prvi meč na otvaranju nove sezone u Evroligi, Arena je skoro rasprodata, pa se definitivno očekuje spektakl za dva dana.

Ipak, čelnici Asvela su se odlučili na jedan nesvakidašnji potez.

Naime, standardna je praksa da se na gostovanje putuje bar dan ili dva ranije, pogotvo zbog treninga i odmora od puta, međutim ekipa iz Francuske stići će na dan utakmice u srpsku prestonicu. To znači da neće trenirati pred samu utakmicu sa crveno-belima, a može igrati i sam faktor umora od puta.

ZVEZDA SUTRA DOČEKUJE JANG BOJS: Evo šta kažu kvote

Svakako, ovo je prvi put posle dugo godina da Crvena zvezda ovo takmičenje kreće od „kuće“, sa na papiru „slabijim“ timom iz donjeg dela tabele, tako da će sve uraditi da konačno takmičenje započnu pobedom, pa nije za očekivati da će iz Zvezde potceniti francuskog Evroligaša bez obzira na okolnosti pre utakmice.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter