Izvor: HAPPYBSC
19.08.2023 u 10:48
0

OVO SE PIJE U PAUZAMA MEČEVA: Evo čime se možete osvežiti na MASTERSU U SINSINATIJU (VIDEO)

Ukoliko ste na turniru Maters serije u Sinsinatiju, na kome se sinoć naš Novak Đković plasirtao u polufinale, verovatno želite i da se osvežite ponekim koktelom. Nema brige između terena nalaze se brojni barovi koji će vas uslužiti na visokom nivou.

Kada je o koktelima reč ovaj turnir je itekako poznat po njima, te Vam u barovima na terenu nude koktel “ Signature“ kao svoj zaštitni znak turnira, a njegova osnova je tekila.

youtube prinscreen

Organizatori predlažu i spricer koji je zaštitni znak još jednog od laundža turnira. Naravno za sve ne koji ne uživaju u koktelikam tu je i raznovrtsn ponuda piva, koje je uvek dobra opcija za sunačane dane tokom kojih se turnir odigrava.

Brojne su tačke gde se možete rashladiti šampanjcem. Bilo na Moet šampanjac punktu koji će Vam omogćiti i da pratite mečee iz njihove bašte.

Od mečeva koji Vas možda nerviraju ili dok čekate svog favorita, možete se opustiti  i na akustičnom punktu  uz zvuke akustične gitare, gitaristikinje Kim Kraford. Naravno za šta god vi bili raspoloženi tokom dugih mečeva na vrelom suncu Ohaja, bitno je da budete hidrirani, ukoliko ne ponesete sa sobom obavezno  flašicu vode.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter