Izvor: Blic/Sportal
28.01.2024 u 16:08
0

PARTIZAN DOBIO ENERGETSKU BOMBU: Pristiglo značajno pojačanje pred derbi!

Uvek je pitanje šta može da se očekuje od igrača koji se tek vrati na parket posle povrede, osim ako je taj igrač Aleksa Avramović. Njegov povratak bi lako mogao da bude najbolje što se Partizanu desilo pred derbi.

Aleksa se za manje dve godine povredio pet puta i svaki povratak je bio isti, neosetan. Šta više, na njega odsustvo ne da ne utiče kontraproduktivno već učini da se uželi košarke, da se vrati motivisaniji, mada je kod njega motivacija najmanji problem.

Videli smo to i ovoga puta, a videli smo i prošle sezone, koja je za beka crno-belih bila preteška. Dobar deo je propustio zbog povrede ruke, zbog dve povrede iste ruke, a oba povratka su bila prekretnice za tim.

Printscreen/Twitter/@PartizanBC

Tada je pokazao od kakvog je materijala. Sve što je bilo ostavio je po strani kada je kročio na teren, a saigračima se na najbolji način odužio za vreme koje su morali da se krpe i da budu bez njega. Odmah je skinuo svima veliki teret sa leđa.

twitter/prinscreen


Da je spreman da nastavi gde je stao, kao da se ništa nije desilo, najavio je u tom abaligaškom duelu, a onda i u Evroligi protiv Žalgirisa.

PARTIZAN SE VRAĆA NA STARE STAZE: Pobeda crno-belih u najbitnijem trenutku!


Situacija opet ista – on željan igre, sa motivacijom i energijom na vrhuncu, a na njih niko u timu ne može da ostane imun. Tako igra dobija potpuno drugačiju notu, a Partizan izgleda znatno agresivnije i sigurnije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter