Izvor: b92
12.10.2023 u 08:36
0

PETRUŠEV SE NIJE PROSLAVIO U VAŽNOM MEČU: Samo dva poena!

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa i Bostona upisali su pobede u dva meča NBA predsezone koji su odigrani u noći između srede i četvrtka.

Seltiksi su bili bolji od Filadelfije rezultatom 112:101 u meču u kom su konstantno imali prednost.

Tokom treće deonice su stigli i do +16 odakle nije bilo povratka za Seventisikserse.

Bio je to drugi meč za Filipa Petruševa u dresu Filadelfije, tokom kog je na parketu proveo tek šest minuta. Za to vreme je pogodio jedini šut koji je uzeo i meč završio sa po dva poena i skoka.

Najefikasniji u njegovom timu je bio Keli Ubre sa 18 poena, Tajris Maksi je dodao 17, a po 10 su imali Melton, Rid i Springer.

Kod Bostona se istakao Pejton Pričard sa 17, a po 15 su dodali Hozer i Mihaljuk.

U drugom meču Lejkersi su bili bolji od Sakramenta rezultatom 109:101.

„Jezeraši“ su bili bez Lebrona Džejmsa koji je meč gledao sa klupe, ali su uspeli do tada neizvestan duel da reše tokom treće deonice.

Predvodio ih je Dianđelo Rasel sa 21 poenom i osam asistencija, Gejb Vinsent je dodao 18, a po 13 su imali Hačimura, Prins i Vud.

Foks je na drugoj strani imao 18 poena i pet asistencija, Barns 15, a Duarte i Sabonis po 10. Litvanski centar je svom učinku dodao i čak 16 skokova.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter