Izvor: Sport/Alo.rs
05.10.2023 u 22:30
0

U JUNAJTEDU OPET PROMENA: Poznata sudbina Ten Haga!

Menadžer Mančester junajteda Erik ten Hag ima podršku čelnika kluba sa „Old traforda“ uprkos lošim rezultatima engleskog premijerligaša na startu sezone.

VELIKI MANČESTER PAO U LIGI ŠAMPIONA: Šokantan poraz crvenih đavola sa Old Traforda

„Crveni đavoli“ su zabeležili četiri poraza u Premijer ligi na sedam utakmica i trenutno se nalaze tek na 10. mestu na tabeli sa devet bodova. Mančester junajted je izgubio oba meča u Ligi šampiona od Bajerna (3:4) i Galatasaraja (2:3).

Gardijan tvrdi da čelnici engleskog kluba nisu zabrinuti i poručili su holandskom stručnjaku da ima podršku da nastavi sa projektom koji je počeo u julu prošle godine.

Britanski mediji navode da se očekuje od Mančester junajteda da pobeđuje u narednom periodu pošto Ten Hag ipak nema bezuslovnu podršku.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter