Izvor: happybsc
04.10.2023 u 08:20
0

VELIKI MANČESTER PAO U LIGI ŠAMPIONA: Šokantan poraz crvenih đavola sa Old Traforda

Fudbaleri Mančester junajteda izgubili su od Galatasaraja drugi meč u grupi A sa 3:2.

Velikan je posrnuo na Old Trafordu pred svojim navijačima, iako je dva puta vodio tokom meča. Srušio ga je Mauro Ikardi koji je u tri minuta najpre promašio penal, a onda postigao pogodak za pobedu.

LIGA ŠAMPIONA VEČERAS U GROTLU MARAKANE: Švajcarski Jang Bojs dolazi na megdan Crvenoj Zvezdi, koja je Baharova taktika

Junajted je u završnici susreta uspeo da vrati dramu, ali nije na kraju uspeo do trećeg gola, a završio je susret sa igračem manje zbog isključenja Kazemira u 77. minutu, pre penala Ikardija.

„Crveni đavoli“ stoga nemaju nijedan bod posle dve utakmice u grupi u kojoj im stvari izmiču kontroli jer Bajern Minhen već ima šest bodova, a Galatasaraj četiri.

Turski tim se nije predavao i to je bio recept kako da izađe na kraj sa ekipom Erika ten Haga, koja je u 17. minutu prva povela.

Markus Rašford je poslao pas za Rasmusa Hojlunda koji je uspeo da pogodi mrežu i donese svom timu 1:0. Galatasaraj je izjednačio samo šest minuta kasnije.

I to je bivšem klubu mrežu zatresao Vilfrid Zaha. On je pogodio sjajnim udarcem, posle čega je bilo šansi na obe strane.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter