Izvor: ALO SPORT
31.03.2024 u 12:58
1

SAVIĆ GOVORIO O UGOVORU ZA OBRADOVIĆA: Evo da li bi navijači Partizana trebalo da brinu za ostanak svog miljenika

Mnoge zanima da li će legendarni Čačanin produžiti saradnju.

Jedno od glavnih pitanja kada se radi o Partizanu je da li će Željko Obradović produžiti ugovor sa klubom. Pristalice crno-belih su bile zabrinute da bi njihov miljenik mogao da ih napusti, ali, kako stvari za sada stoje, tako nešto ne bi trebalo da se dogodi.

HOĆE LI JOKIĆ KRENUTI ISTIM PUTEM: Jedva čekam, imamo sjajan tim

 

Prvo je popularni Žoc gestikulacijom pred početak jedne utakmice najavio da će potpisati, a sada je i sportski direktor Zoran Savić obelodanio da ne bi trebalo da bude problema u vezi sa nastavkom saradnje:

– Sve je to u toku. Mislim da to neće biti problema – rekao je funkcioner kluba iz Humske

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “SAVIĆ GOVORIO O UGOVORU ZA OBRADOVIĆA: Evo da li bi navijači Partizana trebalo da brinu za ostanak svog miljenika”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter