Izvor: SD
03.01.2024 u 00:30
0

SMIT ZAGREJAN ZA VEČITI DERBI: Gostujemo, neki saigrači kažu da će atmosfera biti luda…

Presrećan je zbog trijumfa nad Asvelom.

Košarkaši Partizana su ubedljivo slavili pred svojim navijačima u meču 18. kola Evrolige protiv Asvela sa 90:77.

Presrećan zbog trijumfa bio je novajlija u redovima crno-belih Džejlin Smit.

– Osetili smo kako nas publika gura, daje nam dodatnu energiju, osetio sam se komforno sa njima. Nerealan je osećaj, oni su jedni od najboljih navijača na svetu i sada kada igram za tim osećam se neverovatno igrajući pred njima – rekao je Džejlin Smit.

Objasnio je šrazloga dolaska u Partizana.

– Trener Obradović je jedan od najvećih razloga, pričao sam sa Zoranom i znao sam da mogu da dobijem priliku ovde. To je sve što sam tražio. U Bolonji to nisam dobio, ovde ću dobiti svoje vreme i trudiću se da se pokažem – objasnio je novi bek Partizana.

Večiti derbi je nešto o čemu sada svakako svi u Partizanu razmišljaju.

– Gostujemo, neki saigrači kažu da će atmosfera biti luda, ne mogu da dočekam. To je jedan od razloga zašto sam došao, da igram te utakmice, osetim atmosferu i probam da dobijem te mečeve – naglaio je Džejlin Smit.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter