Izvor: Alo.rs
28.06.2023 u 17:55
0

ALKARAZ SE POVUKAO: Španac iznenadio sve odlukom pred početak Vimbldona

Karlos Alkaraz trenutno prvi teniser sveta odlučio je da odmori posle osvajanja Kvinsa i neće igrati pre Vimbldona koji počinje iduće sedmice

Alkaraz je imao zakazana dva meča na egzibiciji u Harlingtonu. Prvo je otkazao prvi meč, a sada je u potpunosti odustao od ovog turnira. Odlučio je da mu ne treba više priprema za Vimbldon, na koji dolazi kao prvi nosilac. Promenio je plan Španac i odmoriće do početka trećeg Grend slema sezone.

TURNIR U ISTBORNU: Kecmanović u četvrtfinalu

Alkaras će po prvi put u karijeri igrati na Vimbldonu a velike apetite najavio je osvajanjem prestižnog turnira u Kvinsu na travi prošle nedelje.

Sa druge strane najbolji teniser u istoriji Novak Đoković odigraće jedan meč kao pripremu za grend slem u Londonu gde brani trofej.

To će biti u četvrtak 29. juna, a protivnik je Fransis Tijafo iz Sjedinjenih Američkih Država.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter