Izvor: sport.alo
10.12.2023 u 10:08
0

APLAUZ ZA NOVAKA, VELIKO PRIZNANJE OD ATP-a: Đoković odigrao meč godine

Novak Đoković, Karlos Alkaraz, Janik Siner i Danil Medvedev su obeležili mečeve. Ipak, najbolju partiju pružili su Novak Đoković i Karlos Alkaraz.

Oni su odigrali pravi „klasik“ na turniru u Sinsinatiju, a ovaj meč ATP opisuje kao jedan koji će se pamtiti.

SUMA ZA PADANJE U NESVEST: Evo koliko je Novak zaradio prošle sezone

Meč je trajao tri sata i 49 minuta, a srpski teniser je spasio meč loptu, a kasnije je tu situaciju opisao kao jedan od najtežih mečeva u njegovom životu. Takođe, to je najduži finalni meč sa maksimalno tri seta u istoriji ATP-a.

Dok je Đoković imao problema u vrelom Sinsinatiju, Alkaraz je izgledao kao da će lako doći do pobede kada je vodio 1:0 i imao brejk. Ipak, Novak je podigao nivo igre spasivši meč loptu u drugom setu pri rezultatu 6:5 za Španca, Uspeo je da se podigne i da osvoji 39. masters titulu.

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Nole otkrio kako pobeđuje

– To je neverovatno. Od početka do kraja prošli smo kroz mnogo toga. Toliko uspona i padova, sjajnih poena, loših igara, udaraca toplote, vraćanja. Sveukupno, jedan od najtežih i najuzbudljivijih mečeva u kojem sam ikada učestvovao, i to su vrste trenutaka i mečeva za koje nastavljam da radim iz dana u dan. – rekao je Novak posle meča.

Kada je reč o ostalim mečevima, drugi najatraktivniji je bio onaj u kom je Siner pobedio Novaka sa 2:1 u polufinalu Dejvis kupa. Slede dueli SInera i Alkaraza U Majamiju, kada je Italijan slavio sa 2:1, zatim sledi meč koji je Novak odigrao protiv Korde kada je posle epskog preokreta pobedio sa 2:1 na startu sezone u Adelajdu. Na petom mestu je meč koji je Medvedev dobio protiv Zvereva sa 2:1.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter