Izvor: BSC happy
10.12.2023 u 09:33
0

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Nole otkrio kako pobeđuje

Mediji ne prestaju da bruje o jednosatnom intervjuu u kom je poznati teniski novinar Džon Verthajm imao mnogo pitanja za Novaka Đokovića. Između ostalog, zanimalo ga je kako uspeva da dalje bude motivisan sa 36 godina i toliko ostvarenih rekorda, pobeda i osvojenih trofeja.

Treba trenirati, putovati, pa i igrati, za šta mnogi izgube motivaciju posle nekog vremena. Što se tiče Novaka, odgovor je jednostavan: „Ja volim da pobeđujem“, rekao je Novak uz iskren osmeh i nastavio: „Tu nema dileme, inspirišu me i motivišu rekordi!“

„NOVAK JE POSEBAN!“: Đoković ostavio jak utisak na američkog novinara

Srbin je u sezoni iza nas uspeo da proslavi 400. nedelju na vrhu ATP liste, sa 24 grend slem titule postao je najtrofejniji teniser ikada u tom aspektu, uzeo je osmi završni masters i osmi put je bio prvi na ATP listi na kraju jedne kalendarske godine. Za njega tu nema ničeg čudnog.

„To je za mene sasvim normalno. Normalno je da budem iskren i autentičan, da iskazujem svoja osećanja. Ja samo pokušavam da bude veran sebi i da drugima iskreno kažem šta su moji ciljevi. Toliko je jednostavno“, otkrio je Novak.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter