Izvor: Happy BSC Portal/Sport.alo.rs
21.12.2023 u 17:20
1

APSOLUTNI BROJ JEDAN: Nole iza sebe ostavio Muhameda Alija, Mesija, Džordana…

Novak Đoković nije samo teniski GOAT, već je najbolji sportista svih vremena!

Prema pisanju sportskog sajta „ThatsAllSport“, Novak je na ovoj listi ostavio slavnog boksera Muhameda Alija, fudbalera Lionela Mesija, atletičara Juseina Bolta, košarkaša Majkla Džordana.

Ono što je intersantno na ovoj listi Top 5 sportista koji su ostavili veliki trag u svetskom sportu nema ni Rafaela Nadala ni Rodžera Federera.

Autoru teksta na um su padali i Švajcarac i Španac, ali i Serena Vilijams, međutim to da Đokovića stavi na prvo mesto presudio je način na koji je Srbin stigao do velikog uspeha.

POZNATI HOLIVUDSKI GLUMAC PRIZNAO: Navijam za Đokovića, obožavam kako igra!

Kako navodi, „Đoković se jednog dana pojavio i odmah počeo da pobeđuje“. Učestvovao je u 36 grend slem finala, od kojih je 24 osvojio, a lista rekorda koje je oborio i tek će da obara je podugačka.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “APSOLUTNI BROJ JEDAN: Nole iza sebe ostavio Muhameda Alija, Mesija, Džordana…”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter