Izvor: Informer
13.01.2022 u 08:10
0

AUSTRALIJANCI POTVRDILI! Đoković brani titulu u Melburnu!

Novak Đoković je dobio rivale na Australijan openu, mada je ponovo bila drama jer su mediji uveliko najavljivali da će biti deportovan. 

Međutim, ministar za imigraciona pitanja Aleks Hok ni danas se nije oglasi što se tiče vize prvog tenisera sveta, pa se tortura nastavlja. 

Očekivalo se da konačna odluka bude doneta pre žreba koji je bio i odložen,  sat i po vremena kasnije. Misterija je šta se dešavalo, ali Hok se nije oglasio, mada strepnja ostaje, jer ima diskreciono pravo da ga deportuje u bilo kom momentu, čak i pred eventualno finale.

U svakom slučaju, Novak Đoković je bio u glavnom žrebu. Srbin će mu biti prvi rival, dok ga u polufinalu možda očekuje najteži zadatak, Zverev ili Nadal,a pre finala nemože da igra protiv Medvedeva. 

Svi se nadaju da će Novak ipak bez problema igrati u Melburnu.. Uz Đokovićevu fotografiju objavili da će prvi nosilac i devetostruki osvajač Australijan opena početi odbranu titule protiv Miomira Kecmanovića.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter