Izvor: BSC HAPPY
03.03.2023 u 15:23
0

BORBA ZA NOVO FINALE I NASTAVAK POBEDNIČKOG NIZA NOVAKA ĐPKOVIĆA! Najteži zadatak za našeg tenisera do sada!

Srpski teniser Novak Đoković u polufinalu Dubaija sastaje se sa Danilom Medvedevim

Preslišao je Novak Đoković u četvrtfinalu Huberta Hurkača za tek nešto više od sat vremena na terenu. Sada mu predstoji još teži zadatak budući da ga u polufinalu čeka Danil Medvedev.

Đoković je ove sezone već igrao protiv Rusa u polufinalu Adelejda kada ga je savladao sa 2:0. Srpski teniser protiv Medvedeva ima četiri vezana trijumfa nakon poraza koji je doživeo u finalu US Opena 2021. godine.

Tanjug/AP Photo/Kamran Jebreili

 

TOK MEČA

15.01 – Ako naše teniser savlada Rusa u finalu će igrati protiv pobednika meča – Aleksandar Zverev – Andrej Rubljov.

15.01 – Svestan je prvi teniser sveta Novak Đoković šta ga čeka u polufinalu.

– Danil je jedan od najboljih igrača na svetu poslednjih pet godina. Pobednik je grend slema, bivši broj jedan. Nema šta tu da se priča. Njegov kvalitet je jak pogotovo kada morate da se suočite sa njim na tvrdoj podlozi. Pomalo je nalik Hurkaču u tim servis gemovima. Voli brzo da prolazi kroz njih. Igrali smo dosta puta. Znam šta mogu da očekujem, gledao sam kako igra. U seriji je, osvaja turnire, mislim da je još jedan uzeo pre Dubaija, nisam siguran. Ima dobru seriju. Ni ja nisam imao lošu seriju, tako da smo obojica u dobroj formi i nadam se dobrom meču – izjavio je Đoković posle plasmana u polufinale Dubaija.

BONUS VIDEO

15.01 – Do sada su Đoković i Medvedev odigrali 13 mečeva. Novak je slavio devet puta, dok je Danil kao pobednik iz tih duela izašao četiri puta. Poslednji put su snage ukrstili u polufinalu Adelejda, a tada je naš as slavio rezultatom 6:3, 6:4.

Đoković u polufinalu Dubaija: Srpski as nadigrao Huberta Hurkača
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter