Izvor: TELEGRAF.RS
28.08.2023 u 22:27
0

BRAVO: Laslo Đere „pregazio“ protivnika i prošao u drugo kolo US Open-a

Srpski teniser, Laslo Đere plasirao se u drugo kolo US Open-a, pobedom protiv Brendona Nakašime sa 3:0 u setovima (7:5, 6:4, 6:4).

Dobro je Đere krenuo od samog starta, ali je tokom prvog seta i Nakašima imao dobre momente. Ipak, na kraju je srpski teniser uspeo da prelomi, i dobije set sa 7:5.

Navijte budilnike: Evo gde i kada možete gledati prvi meč Novaka Đokovića na US Openu

Već u drugom je bilo za nijansu lakše, s obzirom na to da je već u prvom gemu Đere došao do brejka, a potom vođstvo potvrdio i još jednim u finišu seta, i tako došao do 6:4.

Držao je Laslo nivo igre i od starta trećeg seta, te je sredinom istog, pri rezultatu 2:2 uspeo da dođe do brejka. Ispostavilo se da mu je to bilo dovoljno da osvoji i treći set sa 6:4, i tako dođe do plasmana u drugo kolo US Open-a.

U drugom kolu, Đere će igrati protiv boljeg iz duela Šo Šimabukuro – Ugo Gaston.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter