Izvor: happybsc
29.08.2023 u 02:53
0

DOBRO JUTRO , ĐOKOVIĆ DEMOLIRAO MILERA: Zna protivnika u drugom kolu!

Đoković je na svom poslednjem nastupu u Njujorku 2021. godine u finalu poražen od Rusa Danila Medvedeva. Sada je vreme da pokaže Amerikancima šta su to sve propustili na US Openu, i to protiv Aleksandra Milera iz Francuske. Dešavanja uživo sa ovog meča pratite na HAPPYTVBSC

Ukoliko sve bude kako treba i Miler ne napravi senzaciju turnira, Novak Đoković će u drugom kolu igrati protiv Zapate Miraljesa koji je posle tri seta (6:4, 6:4, 6:3) ubedljivo pobedio Itana Kvina.

MIOMIR KECMNOVIĆ NIJE PROŠAO DALJE: Posle sjajnog starta eliminsan sa US OPENA

Srbin nikada ranije nije igrao protiv ovog španskog tenisera, tako da će to biti lepa prilika da pokaže 76. na svetu da je i dalje u vrhunskoj formi.
Srpski teniser je odlučio da odradi trening na stadionu „Artur Eš“, najvećem teniskom stadionu na planeti. Želeo je da još jednom oseti uslove za igru na teren na kom će igrati prvo kolo US Opena protiv Aleksandra Milera meč oko 5.00. Đoković je najviše radio na servisu, koji je bio primarni fokus, pogotovo nagib tela u momentu nakon izbačaja, a onda je napravio šou za sve navijače.

BRAVO: Laslo Đere „pregazio“ protivnika i prošao u drugo kolo US Open-a

Srpski teniser je odlučio da podeli loptice navijačima jer mu je prethodni put bilo zabranjeno da daje autograme jer je hitno morao na jedan događaj US Opena. Ovog puta ništa nije moglo da ga spreči. Jednu lopticu je katapultirao daleko na gornji prsten, a onda odlučio da pokaže na navijača koji je uspeo da je uhvati. Svi su se nasmejali i bio je to pokazatelj da se zaista dobro oseća u Njujorku.

MEČ USKORO POČINJE  NA ARTUR EŠ TERENU GDE JE UPRAVO ZAVRŠEN SUSRET KOKO GOF – LAURE SIGMUND 3:1, SUDILA MARIJANA VELJOVIĆ

 

Ukoliko sve bude išlo po planu naredni Novakov protivnik u drugom kolu je Španac Zapata Miraljes i Novak se do sad nije sastajao sa njim, pogledajte najvažnije segmente njegovog prvog meča.

POČELA JE SVEČANA CEREMONIJA OTVARANJA TURNIRA VENUS VILIJAMS U GLAVNOJ ULOZI

Ovogodišnje svečano otvaranje posvećeno je jubileju od 50 godina od izjednačavanja nagradnog fonda u muškoj i ženskoj kokurenciji. Odata je počast i inicijatoru same ideje legendi tenisa Bili Džin King. Ova teniserka osvojila je sve značajnije turnire i ušla u tenisku legendu. Na svečanom otvaranju proslave prisustvovala je i bivša prva dama Amerike Mišel Obama.

Bili Džin nije želela da pogne glavu i iskoritila je platformu i pronašla sponzore i razumevanje organizatora US opena da se izjednači nagradni fond. Takođe ovo je proslava Bili Džin King i njenih 50 gopdina u tenisu. Kazala je Obama .

Slavna Bili Džin se zhavalila što je u prilici da se proslavi ovaj jubilej koji je tenisku istoriju promenio zauvek.

Taj put nije bio jednostavan ni brz, bili smo u opasnosti da se ne održi turnir, ali ja i dalje imam veliku zahvalnost što je turnir imao razumevanja i što je ovaj sport uzdignut, naročito je to značajno za ženski sport. kazala je Bili Džin King.

Prisetila se i ostalih Američkih jubileja i poručila, da je Amerika dom svih.

Svečanoj ceremonji prisustvuje i Novak Đoković, a Jubileju su se pored NOvaka video porukama pridržili i Rodžer Federer, i drugi šampioni, koji su jednoglasni da je Bili Džin ovom inicijatiovom promenila svet tenisa na bolje.

KONAČNO NOVAK I MILER IZLAZE NA TEREN

Pripremao sam se za meč trebalo bi sve da bude u redu videćemo, do sada nismo igrali, izjavio je Novak Đoković pred izlazak na teren.

I mi se nadamo da će sve biti u redu Meč počinje Novak prima servis, servira Aleksandar Miler

PRVI SET: Đoković – Miler 6:0

Meč je konačno počeo servisom Aleksandra MIlera 15:15

Miler pravi duplu grešku 30:30

Viner Đokovića 30: 40

Novak ima brejk šansu, drugu od početka meča.

Novak osvojio prvi gem

Đoković – Miler 1:0

2. GEM

 Servira Novak

Tri sigurna servisa Novaka Đokovića za 30:0

Sevis viner za 40:0

Potvrđuje brejk Đoković i vodi sa 2:0

3. GEM

Đoković vodi

Miler servira nervozno i Novak vodi i u trećem setu 30:0. Gledali smo jedan od lepših poena na početku meča 40:30 je za Novaka.

Novak koristi drugu brejk šansu i osvaja treći gem u meču.

4. GEM

Miler još bez poena

Apsolutna kontrola meča, potpuna dominacija od starta i već ima dupli brejk. Miler je pokušao servisom da se odbrani, ali je kralj riterna ipak kralj. Nestvarno dobar ulazak u meč srpskog tenisera u meču koji je kasnio skoro dva i po sata. Novak vodi  40:15. Osvaja i 4 gem za rezultat od 4:0 u gemovima.

 5. GEM

Đoković dominira

Sve izgleda da će Novak osvojiti i treći brejk, neverovatan ritern Novaka Đokovića, Miler još uvek ne uspeva da poentira,. Novak pokazuje svoju dominaciju i vodi u prvom setu sa velikih 5:0

6. GEM – Đoković servira za prvi set

Đoković – Miler 5:0

Igra se 21 minut meča i Novak vodi sa neverovatnih 5 : 0 u prvom setu. Ništa ne može da ga zaustavi, a posle 20 ak minuta tenisa Srbin ima priliku da osvoji prvi set.

Novakovo kretanje besprekorno.

40:15

Impresivan prvi set Novaka Đokovića, osvojio je prvi set za samo 23 minuta igre

DRUGI SET

Đoković – Miler 1:0 (6:0, u toku je drugi set 6:2)

Miler spašava dve brejk lopte i rezultat na početku drugog seta je 40:40, Novak ima još jednu brejk šansu. Novak koristi prednost i nastavlja silovito da pokazuje svoju nadmoć  nad 26 godišnjim Francuzem osvaja prvi gem drugog seta.

2. GEM

Novak nastavlja istim tempom i već je odservirao osam asova, sa nulom dobija i drugi gem.

3. GEM

Đoković Miler 2:0

MIler konačno prekida niz, i osvaja prvi gem, prekinuvši Novakov niz od osam uzastopnih poena. Dobija ovacije kao da je osvojio set .

4.GEM

Đoković servira

Ma, šta je ovo?! Kako igra Novak Đoković… Izgleda da mu je glavni motiv to što će posle pobede na ovom meču biti na prvom mestu ATP liste. Iako će morati da sačeka naredni ponedeljak, zbog broja bodova koje brani Alkaras, već sad biti poznato kako će izgledati tabela.

Novak pleše po terenu

Konačno jedna razmena poena i pripada Mileru rezultat je 15:15. Đoković nastvalja sa pritikom, a Francuz se i dalje ne snalazi. I Novak lako bez muke dolazi do još jednog brejka u drugom setu. Novak vodi 4:1

Malo Novakovo opuštanje

Aleksandar Miler je izgleda počeo malo da se opušta, u gemu koji je u toku odigrao je par atraktivnih poena. I po prvi put dolazi do brejk šanse u meču. I da eto dogodilo se Miler pravi prvi brejk u meču rezultat je 4:2

Novak neutralisao MIlera

Na servis Aleksandra Milera Novak ponovo pravi brejk. I u sledećem gemu servira za drugi set.

Kraj drugog seta servira Novak.

Bez imalo muke Novak na svoj servis  osvaja i drugi set.

Đoković – Miler 2:0 (6:0, 6:2 u toku je treći set 6:3)

Po prvi put Miler u meču dobija gem sa nulom, i takođe po prvi put u jednom setu vodi. Ovoga puta sa Djoković Miler 0:1

2. GEM Novak servira za 1:1

Izjednačava Novak i lako utima svoj servis gem

3. GEM 

Početkom trećeg seta usledilo je opuštanje i Francuz prikazuje mnogo sigurniju i bolju i igru. I treći gem pripada njemu te je rezultat 1:2

4. GEM

Muči se Novak

U toku je treći set i za sada se igra bez brejka, gledamo bolji i neizvesniji tenis. Novak siguran i dalje, uprkos duploj grešci pri rezultatu 40:15, Greši novak ponovo i loptu šalje u aut, da bi napravio i četvrtu duplu grešku. Navijači postaju zabrinuti, ali NOvak uz dva sigurna servisa i izlazak na mrežu izjednačava na 2:2

Miler sve sigurniji na svoj servis

Dok se đoković prilično mučio da osvoji prethodni servis gem, Miler pokazjuje sve veću sigurnost na svoj servi is ovaj dobija sa naulom rezulta je sad 2:3

Đoković školski

Odigrao je Novak savršen gem i izjednačio rezultat na 3:3

Miler nastavlja sa sigurnim servisom u ovom setu

Dobro servira Miler ali Novak pojačava pritisak, pokušava da napravi brejk i meč privede u završnicu. MIler pravi duplu grešku i olakšava Novaku put do brejka. U sledećem poenu ovak u pravom trenutku Đoković pravi brejk.

Đoković – Miler 4:3 – Servira Novak!

Meč prati i holivudski velikan Deni de Vito

U pravom trenutku je napao rivala, osetio je Đoković da je Miler ranjiv i bez balansa, a onda je samo potvrdio zašto je najbolji ikada. Kad god oseti „krv“, Srbin je neprikosnoven i zna da iskoristi situaciju. U narednom gemu iako se Miler nije dao Đoković potvrđuje brejk.

Miler servira za ostanak u meču

Mođe li Novak do meč lopte na servis rivala ili ćemo na pobedu morati da sačekamo još jedan gem. Igra se 1 sat i 34 minuta.

GEM SET I MEČ

Duplom greškom Aleksandar Miler završava meč Novak osvaja prvi meč na turniru.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter