Izvor: Happybsc
29.08.2023 u 03:24
0

MIOMIR KECMNOVIĆ NIJE PROŠAO DALJE: Posle sjajnog starta eliminisan sa US OPENA

Miomir Kecmanović je eliminisan u prvom kolu Ju-Es opena, bolji od njega bio je Peruanac Huan Pablo Variljas – 3:1 (1:6, 7:5, 7:5, 6:4). Bio je Kecmanović favorit u meču protiv Variljasa, ali osim u prvom setu Peruanac je bio bolji rival. A taj prvi set nagoveštavao je lak prolazak Srbina u narednu rundu, posle samo 26 minuta i jednog prepuštenog gema Kecmanović je stekao vođstvo.

Čudan tok imao je drugi set, Variljas je načinio dva brejka i poveo sa 5:1, Kecmanović je dva puta uzvratio, izjednačio na 5:5. Međutim, u 11. gemu Srbin je ostao bez snage, Variljas je stekao tri brejk lopte, iskoristio je treću, a potom je na svoj servis došao do izjednačenja.

BRAVO: Laslo Đere „pregazio“ protivnika i prošao u drugo kolo US Open-a

Propustio je Kecmanović veliku priliku i u trećem setu, tada je prvi načinio brejk, poveo sa 3:0, ali je rival brzo uzvratio i izjednačio. I ponovo je po Srbina koban bio 11. gem, ponovo je Viraljas stekao tri brejk lopte, ponovo je iskoristio treću.

U četvrtom setu presudio je jedan brejk, još u prvom gemu, a Kecmanović potom nikako nije uspevao da se vrati u meč, pa je prerano eliminisan sa Ju-Es opena. Viraljas će u narednoj rundi igrati protiv Amerikanca Tejlora Frica,

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter