Izvor: Happybsc
29.08.2023 u 07:19
0

VOLIM DA IGRAM NA ARTUR EŠU: Đoković lako do drugog kola US Opena

Novak Đoković pobedio je Aleksandra Milera u prvom kolu otvorenog prvenstva Amerike u tenisu, rezultatom 3:0 u setovim( 6:0, 6:2, 6:3) i plasirao se u drugo kolo gde ga čeka Bernabe Zapata Miraljes. Za samo sat i 36 minuta Srbin je uspeo da stigne do važne pobede koja će ga zapravo vratiti na tron ATP liste.

  • Kada se pogleda prvi set deluje to veoma brzo, meč je počeo dosta kasno, zbog tih mečeva koji su odigrani ranije i koji su trajali dugo dobar start. Bio sam uzbuđen što ću ponovo igrati na ovom terenu. Volim da igram na Artur Ešu. Hvala Vam što ste došli i večeras, i hvala Vam na podršci.

Na konstatciju Breda Gilberta koji je jedno vreme i trenirao Novaka Đokovića, da je sada izjednačen sa Rodžerom Federerom po broju osvojenih setova, osvojenih sa nulom, a ta  brojka od čak 46 setova sa nulom svakako je  impozantna. Naš šampion se našalio i rekao  da je imao razumevanja i za decu koja su prusustvovala meču , da trebaju da spavaju , a da su te noćne sesije na turniru uvek posebne.

DOBRO JUTRO ĐOKOVIĆ DEMOLIRAO MILERA: Zna protivnika u drugom kolu!

Novak je nastavio u maniru šoumena kakav jeste i kada je sa Gilbertom prokomentarisao treninge od pre nekoliko dana na kojima je pokazao da tenis može da se igra i sa kuhinjskim posuđem poput tiganja, ali ili imitacijama koje nije izvodio nekoliko godina unazad.

  •  Malo je neuobičajeno i moraću ponovo da radim na njima , ali odgovor iz mase je bio dobar , još uvek tražim način da impresioniram tebe, ali tebe je užasno teško imresionirati Brede. Kazao je Đoković i dodao
  • Ipak  ako govorimo ozbiljno o ovom meču, mislim da sam odigrao sjajno od početka do kraja . Imao sam koncetraciju ali moraću da izanaliziram Zapatu Miraljesa, za sledeći meč. Znam da je specijalsita za šljaku to nema dileme, nadam se da ću odigrati dobar meč i nadam se pobedi.

Pored bivšeg Američkog predsednika Baraka Obame sa suprugom Mišel, koja je bila deo ceremonije otvaranja najviše pažnje izazavao je holivudski glumac DEni de Vito.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter