Izvor: BSC HAPPY/KURIR
20.01.2024 u 14:49
0

„KO ZASLUŽI DOBIĆE“: Novak ima poruku za provokatore!

Tokom dve decenije karijere na profesionalnoj turneji Novak je bezbroj puta doživeo razna dobacivanja od strane publike, a na prethodnom meču su se mogla čuti dva sa dijametralno suprotnih strana “Slušaj Gorana!” i na meč-loptu – “Vakciniši se!”.

U Novakovoj karijeri bilo je puno dobacivanja iz publike.

– Više se sećam iritantnih, da budem iskren. Ima komentara i naših i stranih u vezi s trajanjem meča – da moraju da stignu na večeru, da treba da idu na pivo i slično. To možda malo iritira u tom trenutku, ali nije strašno. S druge strane, mnogo se puta dešavalo da sam dobijao uvrede. To je već druga priča – kaže Đoković.

Ipak, ne želi da kaže, kakve je sve uvrede čuo do sada.

NOVAK SPREMAN ZA OSMINU FINALA: Srpski as odradio trening, jedan detalj zabrinuo navijače (VIDEO)

– Neću, ne želim da pričam o psovkama, da ih ponavljam ovde. Naravno da psuju, pogotovo na večernjim mečevima. Kada ljudi ceo dan piju i dođu na tenis, a slučaj bude da gledaju mene koga možda baš i ne vole previše, pokušaju na svaki način da me ometu. Ako u tome ne uspeju, onda prelaze granicu, dozvole sebi previše i to je to. Izašao je snimak sa prošlog meča protiv Popirina, kada sam se ekspresivno radovao nakon što sam dobio meč. Uhvatila je u poslednjem momentu kamera šta sam ‘sočno’ izgovorio. Ne volim to da izgovaram, naravno, ali ko zasluži, dobiće i takav sočan odgovor – direktan je Đoković.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter