Izvor: BSC HAPPY/KURIR
20.01.2024 u 12:48
0

NOVAK SPREMAN ZA OSMINU FINALA: Srpski as odradio trening, jedan detalj zabrinuo navijače (VIDEO)

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nakon plasmana u osminu finala Australijan opena odradio je trening na terenu broj 16 u Melburn parku.

Novak je izašao na teren kako bi se što bolje spremio za okršaj protiv Adrijana Manarina.

Ovoga puta Srbin je trenirao u dnevnom terminu, pošto će prvi put na ovogodišnjem Australijan open svoj meč i igrati preko dana.

TERMIN VAM SE NEĆE SVIDETI: Đoković saznao kad igra naredni meč

Nakon zagrevanja i kraće razmene sa sparing partnerom srpski as je u jednom mometu osetio bol u levom ramenu, pa je na kratko morao da prekine trening. Otišao je na klupu, a njegov fizioterapeut Miljan Amanović odmah je odradio masažu.

Verovatno se radi o prevenciji i manjim nelagodnostima, pošto je srpski as ubrzo nakon intervencije nastavio da trenira.

Da nikada ne preskače trening, kako na terenu tako i u teretani dokazuje i video koji je šampion podelio na svom instagram nalogu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Australian Open (@australianopen)

Đokovićev duel protiv Adrijana Manarina postavljen je za drugi meč dana na „Rod Lejver“ areni, što znači da počinje oko 13.30 časova po vremenu u Melburnu.

Po srpskom vremenu taj meč treba da počne oko 3.30 ujutru u noći između subote i nedelje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter