Izvor: Tanjug
12.08.2022 u 17:41
0

ĐOKOVIĆ ODUSTAO OD TURNIRA U SINSINATIJU Najbolji srpski teniser se nada učešću na US Openu nakon usvajanja niza novih mera u SAD!

 Najbolji srpski teniser Novak Ðoković odustao je od mastersa u Sinsinatiju, koji je na programu od 15. do 21. avgusta, preneo je portal Tennis world USA.

Ðoković je u Beogradu i čeka eventualne pozitivne vesti oko mogućnosti da bi mogao da zaigra na poslednjem grend slem turniru u sezoni, US Openu (od 29. avgusta do 11. septembra).

 Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

A kako prenosi britanski Tajms, postoji nada da bi prilike u SAD mogle da se okrenu u korist srpskog tenisera.

Naime, američki Centar za kontrolu i prevenciju bolesti doneo je niz novih mera koje idu u prilog nevakcinisanim osobama i izjednačavaju njihova prava sa vakcinisanim građanima.

Prvi teniser sveta Aleksandar Zverev izjavio je da bi voleo da Novak Ðoković učestvuje na predstojećem US openu!

Za početak to će se odnositi na mesta poput restorana ili škola, ali za sad i dalje ostaje na snazi odluka da nevakcinisanim strancima nije dozvoljen ulazak u SAD.

Ipak, slabljenje mera za nevakcinisano stanovništvo Amerike daje Novaku kakvu-takvu nadu da bi mogao da igra u Njujorku, gde je prošle godine poražen u finalu od najboljeg tenisera sveta Danila Medvedeva iz Rusije.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter