Izvor: Happy BSC
05.10.2021 u 11:30
0

Evo koliko je NOLE BOLJI OD SVIH: Pogledajte ko je u prvih 10 igrača sa najviše nedelja na vrhu ATP liste

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nije poseban samo po tome što je dostigao prvo mesto ATP liste. Ono što je jedan od dokaza Novakove superiornosti jeste broj nedelja u kojima je bio prvoplasirani na ATP listi.   

PROČITAJTE JOŠ: OGLASIO SE ZVEREV: POSLE POKRETANJA ISTRAGE PROTIV NJEGA

Za sada, Novak je apsolutni rekorder sa 341 nedeljom provedenom na teniskom tronu. Teniska javnost i Novakovi rivali puni su reči hvale za srpskog tenisera, ali ima i onih koji bi rado da ospore Novakov uspeh na svakom koraku. 

Ipak, brojevi su tu da nam pokažu pravo stanje stvari, pa pogledajte listu prvih 10 igrača po broju nedelja koje su proveli na teniskom vrhu i sami se uverite u to koliko je Novak ispred svih: 

Najnovije vesti iz domaćeg i stranog sporta možete čitati od sad i na zvaničnom Twitter nalogu Happy BSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter