Izvor: Blic
05.10.2021 u 13:50
0

FEDERER JE PROŠLOST: Bivši broj jedan nije više opasan protivnik

Nikolaj Davidenko nije štedeo Rodžera Federera u skorašnjim izjavama na račun „velike trojke tenisa“.

PROČITAJTE JOŠ: RONALDO TUGUJE: Smrt važne žene ga je razorila

Davidenko je dao svoje mišljenje o šansama da se Federer ponovo vrati u vrhunsku formu i može se reći da je ruski teniser bio vrlo jasan po tom pitanju:

– Biće mu jako teško da bude konkurentan nakon svega što je prošao. Možda će uspeti nešto da osvoji, ali neće biti konkurentan na najboljim turnirima. – izjavio je Davidenko. 

PROČITAJTE JOŠ: Evo koliko je NOLE BOLJI OD SVIH: Pogledajte ko je u prvih 10 igrača sa najviše nedelja na vrhu ATP liste

I pored toga što Federer svim silama pokušava da dokaže da je i dalje u stanju da se bori sa najboljima, Davidenko smatra da: 

– Ne postoje lekovi zbog kojih možete da se osećate kao da imate 20 godina. Što vreme više prolazi biće sve veći jaz između igrača i njega. Telo mu je iscrpljeno, karijera mu je duga i mnogo je mečeva odigrao. U njegovim godinama tehnika i klasa nisu dovoljni za osvajanje turnira. Ne smemo da zaboravimo da će pasti mnogo na ATP listi, što je dodatna prepreka za povratak u vrh.

Najnovije vesti iz domaćeg i stranog sporta možete čitati od sad i na zvaničnom Twitter nalogu Happy BSC portala.

Ukoliko ste propustili neku od emisija posetite naš You Tube kanal i budite uvek u toku https://www.youtube.com/channel/UCh1-xopKMTD73yhkDkur3Rw

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter