Izvor: Happy BSC Portal
05.11.2023 u 08:02
0

KADA NOLE DRŽI ČAS: Evo šta niko nikada nije pitao Đokovića (VIDEO)

Posle završenog meča sa Aleksejem Rubljovim, za finale Mastersa u Parizu, Đoković je na konferenciji za medije dobio pitanje koje ga do sada niko nije pitao.

Odnosio se na simbole na njegovim patikama.

Da li ima nešto što te mediji nisu pitali do sada?

– Pa imam na patici na prednjem delu, a sada je i na zadnjem delu,  imam golubicu i niko me nije pitao šta to znači, koji je to simbol, a ja to već nosim skoro 10 godina unazad na svojim patikama, to je bred, pa mi je čudno da to niko do sada nije primetio, obratio pažnju na to. A ovaj drugi simbol koji liči na ključ je simbol isceljenja, isceliteljske metode koje ja koristim i to označava energiju univerzuma koja se skuplja na tom mestu, na taj način ja osećam Boga u srcu, a kroz te simbole osećam još veću povezanot sa njim, A što se tiče bele golubice to je povezano sa Nikolom Teslom, njegova ljubav prema golubovima, to je opšte poznato i knjige koje su pisane o njoj, a to takođe simboliše mir i sklad tako da to su ti simboli – objani je Novak.

@viktorijica0109Najbolji svih vremena ! Zanimljiv intervju ako niste znali ….saznacete♬ original sound – Viktorijica0109

I nastavio u šaljivom tonu: „Hvala što si me pitao, prvi put.“

NASTAVIO RAT SA PUBLIKOM U PARIZU: Novak dobio pa pokazao Francuzima „ono što se ne sme“ uz sočne reči (VIDEO)

Šta mislis o spskom tenisu, tačnije šta kažeš medijima kad te pitaju na tu temu?

– U glavnom nema puno tih pitanja o srpskom tenisu jedino kada u muškoj ili ženskoj konkurenciji nešto značajije urade, neki veći rezultat, onda se spominje taj kontekt, srpski sport, Ranije je bilo više pitanja dok smo imali Anu, Jelenu, Janka, Zikija, Viktora, oni su svi bili šampioni svi su bili top 10, top 5, prve na svetu su bile Ana i Jelena taj je bilo više razgovora na tu temu kako srpski tenis pokušava da proizvede takve šampione.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter