Izvor: Happy BSC Portal/Sport.alo.rs
05.11.2023 u 09:25
0

TENIS MI SVE ZNAČ: „Bio veoma emotivan posle meča“

Bugarin Grigor Dimitrov nalazi se u sjajnoj formi u drugom delu ove sezone, a sada je posebno motivisan.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković sastaće se danas od 15 časova u finalu mastersa u Parizu sa bugarskim teniserom Grigorom Dimitrovim. Biće ovo okršaj dva velika rivalaiz prošlosti, a može se reći da Dimitrov ove godine igra sjajan tenis.

– Mogao sam da ostanem u igri i znao sam da je to sve što mogu da uradim. On je dosta podigao svoj nivo kako je meč prolazio i ceo duel je bio veoma napet. Na kraju sam ipak bio spreman za taj-brejk u trećem setu. Prvih pet poena u tajbrejku za mene je bilo veličanstveno. Morao sam da iskoristim ove šanse jer je to jedina opcija protiv ovako kvalitetnih tenisera. Nastavio sam da budem fokusiran i to je takođe bilo veoma važno. Svaki put kada bih udario loptu, uradio sam nešto značajno sa njom – rekao je Dimitrov uoči finala sa Đokovićem i dodao:

KADA NOLE DRŽI ČAS: Evo šta niko nikada nije pitao Đokovića (VIDEO)

– Neću da plačem, ali sam bio veoma emotivan posle meča. Ja samo živim u ovom trenutku jer je cela avantura u poslednje vreme bila vrlo netipična. Tenis mi sve više znači, a rezultat mečeva nije toliko bitan.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter