Izvor: Alo.rs
12.07.2023 u 12:57
0

KAKO VETAR DUVA: Smeta im Novak, statistika i brojke više nisu bitne

Bivši italijanski teniser Andreas Sepi govorio je o trci za najboljeg tenisera svih vremena i promenio je priču.

– Ako se stvarno vodite brojkama, onda morate da kažete da je to Đoković. On ima najviše grend slemova, osvojio je sve masterse, ima najviše nedelja na prvom mestu. Tako da je na osnovu brojki teško da kažete da Đoković nije najbolji“, kaže Sepi.

PONOVO PROVOKACIJE U LONODNU: Novinar provocirao Rusa zbog rata u Ukrajini

Nekada 18. igrač sveta ipak je pri tome da postoje i drugi parametri koje treba uvažiti.

– S druge strane, kao sportista, ličnost i generalno, kako je uključivao ljude u tenis, ja sam za Rodžera Federera pre svega zbog njegovog stila i tehnike, svima se to dopadalo. Rekao bih da je bio najelegantniji i najvoljeniji igrač na Turu – dodao je Andreas.

Tanjug/AP Photo/Kin Cheung


Nije zaobišao ni Nadala.

– Naravno, Nadal je uz svoj borbeni duh i mečeve ko je je okretao, bio neverovatan, ljudima se to dopadalo. Ali, kao što rekoh, ako su tu brojevi, morate da izaberete Đokovića – zaključio je Sepi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter