Izvor: Alo.rs
12.07.2023 u 14:33
0

DRAMA NA VIMBLDONU Englezi u panici: Princeza će biti ponižena, radovaće se Zelenski ili Lukašenko

Englezi su u velikoj panici i to zbog same završnice Vimbldona

Zaista, moglo bi da bude neprijatno na kraju finala u ženskoj konkurenciji.

KAKO VETAR DUVA: Smeta im Novak, statistika i brojke više nisu bitne

– Princeza od Velsa Kejt Midlton suočava se sa neprijatnom mogućnošću da preda trofej Vimbldona Beloruskinji – ali bi je mogla spasiti poslednja Ukrajinka koja je još uvek na turniru – navodi se na početku teksta koji je objavljen na sajtu.

Autor je nastavio u istom ritmu.

– Sportisti iz Rusije i njenog saveznika Belorusije među favoritima su za titulu. Uručenje trofeja nekom od njih bi se pokazalo kao potencijalno neugodan trenutak za Palatu.

Spasioca engleski novinari vide u Elini Svitolinoj – Ukrajinki koja je u utorak u četvrtfinalu bila bolja od prve teniserke sveta Ige Švjontek.

Podseća se u tekstu na izjavu Svitoline, koja je posle pobede nad Viktorijom Azarenkom, izjavila da ima dodatnu motivaciju protiv igrača iz zemalja sa kojima je Ukrajina u ratu.

– Mislim da su me rođenje dete i rat učinili drugačijom osobom. Ja na stvari gledam malo drugačije. Mislim da me je rat učinio mentalno jačom. Psihički ne doživljavam teške situacije kao katastrofu, znate, ima i gorih stvari u životu – rekla je Elina, koja od početka rata javno govori o ovoj temi, a bila je i na sastanku sa predsednikom Volodimirom Zelenskim.

Ranije su organizatori turnira istakli da Palata nije bila uključena u donošenje odluke o prijemu Belorusa i Rusa ove godine, pošto im je prethodne bilo zabranjeno da se takmiče.

Radovaće se ili Lukašenko ili Zelenski…

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter