Izvor: informer.rs
12.01.2023 u 11:29
0

NAPADI NEVIĐENIH RAZMERA na Đokovića zbog žreba: Nemešteno, „povreda“ je magično nestala…

Novak Đoković je saznao rivale na putu do desete titule na Australijan openu, a posle žreba besni su bili navijali Rafaela Nadala

Deluje da je Srbin imao malo više sreće na žrebu od Španca, pa teoretilari zavere kažu da su Australijanci namestili žreb Novaku. 

Napad na Novaka

Rafini simpatizeri besni na Australijan open i tvrde da je žreb namešten kako bi Novak osvojio titulu, te optužuju organizatore da je žreb režiran, što je van svake pameti.

– „Žreb je smešan za Đokovića“, „Predajte je*eni trofej Novaku“, “ Korumpirani ste, klovnovi“, „Povreda“ je magično nestala kada je video žreb koji ste namestili za njega“ – samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

PARTIZAN PORAŽEN: Crno-beli izgubili na gostovanju od ekipa Makabija

Novak Đoković

U prvom kolu će se sastati sa Robertom Karbaljesom Baenom, a u drugom ga čeka bolji iz duela Bolivijca Uga Delijena i kvalifikanta. U trećem kolu bi rival mogao da mu bude Aslan Karacev ili Laslo Đere, koji se nalazi u ovom delu žreba. U osmini finala bi mogli Novaka da sačeka Aleks de Minor, domaći teniser, Grigor Dimitrov ili još jedan Španac Pablo Karenjo-Busta. Novak je u četvrtfinalu izbegao Danila Medvedeva,  Ože-Alijasima i Frica, a dobio je Rubljova, mada nije nemoguće i da se sastane sa Nikom Kirjosom ili Holgerom Runeom. Ipak, to bi mogao da spreči Filip Krajinović u slučaju da u prvom kolu bude bolji od Danca.

Nadal igra sa Džekom Drejperom, a u drugoj rundi bi mogao da ide na Nakašimu ili Mekdonalda, dok mu je prvi nosilac na putu Jošihito Nišioka. Potencijalno četvrtfinale može da bude repriza prošlogodišnjeg finala – Danil Medvedev.  Nadalov projektovani rival u polufinalu je Stefanos Cicipas

On je na putu ka finalu izbegao dva potencijalno najteža rivala, prvog nosioca Rafaela Nadala i Danila Medvedeva, koji su u drugoj polovini žreba, kao i Stefanosa Cicipasa.

Đoković bi u slučaju osvajanja desetog  Australijan opena postao drugi teniser ikada koji 10 i više titula na jednom grend slemu, ali bi se i po ukupnom broju trofeja izjednačio sa Rafaelom Nadalom, koji trenutno ima 22. Đoković bi stigao i do 93. titule u karijeri, pa bi iza sebe ostavio Nadala, a ujedno bi se vratio i na prvo mesto na ATP listi. Našem asu nedostaje još pet nedelja da sruši rekord Štefi Graf koja je na vrhu provela 377 nedelja. U ovom trenutku je Novak na 373.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter